Előfizetői tartalom

Példátlan időpontban hatalmas költekezést zavart le a napokban a kormány

Portfolio
Évek óta nem láttunk olyat, hogy vasárnap jelenik meg Magyar Közlöny, de karácsony előtt, december 23-án, ez történt és talán nem véletlenül: a Portfolio összesítése szerint 150 kisebb-nagyobb fejlesztési célra összesen bő 72 milliárd forintnyi, a GDP 0,2%-át kitevő támogatást szórt ki a kormány. Úgy tűnik, hogy idén is futotta egy év végi kiköltekezésre a kormánynak, hiszen a legfrissebb helyzet szerint a 2,4%-os célhoz képest alacsonyabb lesz a deficit:

Kapcsolódó cikkünk2018.12.21Sokkal jobb lehet az idei költségvetési hiányHárom kormányhatározat is megjelent a vasárnap, december 23-án kiadott Magyar Közlönyben, amelyeknek már a címei is utaltak rá, hogy itt bizony év végére hagyott, kisebb visszhanggal végrehajtható, gyors pénzköltésről van szó, jobban látva már a költségvetési mozgásteret. Aztán belenézve a tartalmukba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés