Előfizetői tartalom

Év végi bónuszok: százezreket vihetnek haza a szerencsések

Portfolio
A magyarországi cégek elsősorban pénzzel, élménnyel és ajándékkal próbálják jutalmazni dolgozóikat. Az év végi ünnepek közeledtével minden munkavállaló elismerésre számít, fontos viszont hangsúlyozni, hogy a karácsonyi bónuszok osztását nem minden vállalkozás engedheti meg magának - írja a Világgazdaság. Pontosan ez az oka annak, hogy egy nemrég készült felmérés szerint a hazai vállalkozásoknak csupán egy kis része él ezzel a lehetőséggel.

A lap által megkérdezett szakemberek szerint a bónuszok Nyugat-Európában nemcsak év végére korlátozódnak, ugyanakkor annak is megvan a nyomós oka, hogy hazánkban miért nem bevett szokás karácsonyi pulykapénzt adni. Munkavállalóként november egyik kellemes velejárója a 13. havi fizetés, hiszen ez a juttatás sok háztartás életét megkönnyíti az ünnepek előtti időszakban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés