Előfizetői tartalom

A legnagyobb román magánegészségügyi cég betör Magyarországra

Portfolio
Mi sem mutatja jobban a magyar magán egészségügyi piac potenciálját minthogy a legnagyobb román egészségügyi szolgáltató megérkezett Magyarországra. A román tőzsdén jegyzett MedLife ugyanis szerdán bejelentette, hogy megvásárolta a Rózsakert Medical Center 51%-os tulajdonrészét és a tranzakció értékére is tettek utalást a felek. A bejelentés nem teljesen újdonság, azonban komoly jelzésértéke van, a MedLife alapító-tulajdonosa, Mihai Marcu ugyanis először a Portfolio-nak adott interjújában beszélt arról tavaly decemberben, hogy elérkezett az idő arra, hogy az országhatáron kívülre fókuszáljanak.

Click here for the English version of this article.Újabb tranzakció a magyar magánegészségügyi piaconA MedLife közleménye emlékeztet arra, hogy a magyar magánegészségügyi piacon a legnagyobb 10 szereplő egyike a Rózsakert Medical Center, amely intézmény multidiszciplináris klinikával rendelkezik, emellett kisebb műtővel és fogászati központtal is felszerelt. Az RMC közleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés