Előfizetői tartalom

Jönnek az újabb kedvezmények a magyar családoknak

Portfolio
A miniszterelnök olyan családvédelmi intézkedéseket jelent be február 10-én, amelyeket akkor is meg lehet tartani, ha a gazdaság növekedési üteme csökken - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: olyan döntésekről lesz szó, amelyek a családok számára újabb kedvezményeket eredményeznek.

Audi-sztrájkA befektetőknek egyre magasabb bérekkel kell számolniuk Magyarországon - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, nem tart attól, hogy az Audi-sztrájk sikere kedvét szegné a külföldi cégeknek. Fontosnak nevezte, hogy olyan munkahelyek jöjjenek létre, ahol a legmagasabb hozzáadott tudásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés