Fehérváron nyílt új női magánegészségügyi centrum
Gazdaság

Fehérváron nyílt új női magánegészségügyi centrum

Portfolio
2019. február 8-án délután megnyitotta kapuit a RUB-INT Női Egészségcentrum Székesfehérváron, amelyben helyet kapott a Czeizel Intézet első magyarországi képviselete - jelentette be a társaság.
A székesfehérvári egészségcentrummal kötött szakmai együttműködés egy újabb mérföldkő a Czeizel Intézet életében. Most először nyílik lehetősége a szakmai profilja szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül - olvasható a cég közleményében.

Dr. Rubliczky Levente, a RUB-INT Női Egészségcentrum vezetője a megnyitón hangsúlyozta, hogy a várandósgondozást komplex alapra helyezi a centrum, ehhez szükség van egy jó csapatra. Az alapító számára a Czeizel Intézet neve az etalon Magyarországon, így Merhala Zoltánt kereste meg, aki a kezdetektől támogatta az ötletet.

A Czeizel Intézet most először jelenik meg képviselet formájában Magyarországon, ezzel egy régi együttműködés újabb szakmai szintre lép" - árulta el Merhala Zoltán, a Czeizel Intézet vezetője. "Elsőként van lehetőségünk a szakmai profilunk szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül" - nyilatkozta a vezető az újabb állomásnak tekinthető lépésről.

A Czeizel Intézet több, mint 20 éves fennállása óta már közel 200 ezer családnak biztosított a gyermekvállalással kapcsolatos vizsgálatokat és egyéb egészségügyi szolgáltatásokat. Elsőként vezették be Magyarországon a kockázatbecslésen alapuló Down-kór szűrést, ami mára a várandósgondozás része lett. Szintén az intézményben vált elérhetővé elsőként a magzati diagnosztika új korszakának is nevezett, újgenerációs szekvenáláson alapuló, non-invazív magzati genom vizsgálat is.

Fehérváron nyílt új női magánegészségügyi centrum
Kép forrása: Czeizel Intézet
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
amerikai tozsdek erosodese