Előfizetői tartalom

Elkezdtek félni a magyar vállalatvezetők, hogy elpattan a forint

Portfolio
Már nem annyira bizakodóak a vállalatvezetők a globális és a magyar gazdaság növekedési kilátásaival kapcsolatban, de válságra még nem készülnek. A PwC vezérigazgató-felmérése szerint a szakemberhiány nagyon súlyos probléma világszerte és Magyarországon is, ami veszélyezteti a termékek minőségét és a növekedési célkitűzéseiket. Új tendencia a korábbi évekhez képest, hogy a magyar vállalatvezetők elkezdtek aggódni a forint árfolyama miatt.

Futó Péter, az MGYOSZ elnöke és Lőcsei Tamás, a PwC vezérigazgatója arról is beszéltek, hogy mekkora problémát okozhat a jelenlegi munkaerő-piaci helyzet:Kapcsolódó cikkünk2019.03.06Nagyon nagy bajba kerülhet Magyarország a bérrobbanás és a sztrájkok miattVilágszerte és Magyarországon is a vállalatvezetők saját vállalataik bevételeit illetően bizakodóak, a világgazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés