Előfizetői tartalom

Fordulat a falusi CSOK-ban: közel 2400 település lesz jogosult

MTI
|
Portfolio
A korábban bejelentett, többféle értelmezésre okot adó, szabályozáshoz képest kedvezőbb feltételt jelentett be a mai Kormányinfón Gulyás Gergely a falusi CSOK kapcsán, hiszen minden olyan 5000 fő alatti településen jogosultak felvenni az emberek a CSOK-ot, ahol népességcsökkenés következett be, nemcsak az országos átlagot meghaladó csökkenést elszenvedő településen. Ezzel a jogosult települések listája 2373-ra bővült.

Hitelezés 2019 A CSOK-ról, illetve annak változásairól is szó lesz a Portfolio április 11-i Hitelezés 2019 konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Gulyás Gergely a február 21-i Kormányinfón azt jelentette be, hogy a falusi CSOK azokat az 5000 fő alatti településeket érinti, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés