Előfizetői tartalom

Orbán Viktor rábólintott: elvihetik az M3-ast a román határig

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök engedélyezte, hogy a magyar kormány kezdeményezzen egyeztetést a román kormánnyal a két ország közötti közlekedésfejlesztést illetően, amelynek keretében az M3-as autópályát Mátészalka felé a határig meghosszabbítva összekötnénk a Románia által tervezett gyorsforgalmi úttal. Az erről szóló döntés a tegnapi Magyar Közlönyben jelent meg.

A magyar kormányfő a döntés értelmében felhatalmazza Palkovics László innovációért és technológiáért felelős minisztert, hogy az érintett miniszterekkel egyetértésben a tárgyalásokon részt vevő személyeket kijelölje, a tárgyalások eredményeként előálló szövegtervezetet (ő, vagy az általa kijelölt személy) kézjegyével lássa el, végezetül pedig a külgazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés