Előfizetői tartalom

Lebeszélik a londoni vonatútról az utasokat Párizsban

Portfolio
A Párizst Londonnal összekötő Eurostar vasúttársaság azt kérte csütörtökön az utasaitól, hogy amennyiben nem szükséges, április 3-ig nem utazzanak a francia fővárosból Londonba vasúton, miután továbbra is jelentősek a fennakadások a francia vámőröknek a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) miatti bizonytalanság nyomán indított tiltakozó mozgalma következtében.

"Nagyon hosszú sorok várakoznak az ellenőrzéseknél a párizsi Gare du Nord pályaudvaron, ezért késésekkel küszködünk a szolgáltatásainkban ezen a pályaudvaron" - közölte az Eurostar az internetes oldalán. "Szeretnénk azt tanácsolni, hogy ne utazzanak Párizsból ezen a szakaszon, csak ha elengedhetetlen" - tették hozzá, jelezve, hogy a fennakadásokra április 3-ig számítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés