Forradalom dúl a munkaerőpiacon: mit lépnek az ágazati csúcsvezetők?
Gazdaság

Forradalom dúl a munkaerőpiacon: mit lépnek az ágazati csúcsvezetők?

Portfolio
A legtöbb hazai ágazat csúcsvezetője, és HR-szakembere jelen lesz a Portfolio május 23-i HR Revolution 2019 konferenciáján. Valósággal izzik a munkaerőpiac, a szektor forradalmát hajtó erők szorítását lassan mindenki a nyakán érzi. Azaz van miről beszélni.
Itt tudsz jelentkezni a Portfolio HR Revolution 2019 konferenciájára:

Május 23-án a Portfolio első alkalommal rendezi meg a HR Revolution 2019 konferenciát. Miért most? Mert a probléma lassan kritikus méreteket ölt és alapjaiban veszélyezteti a hazai vállalatok versenyképességét. A gazdasági környezet alakulása, illetve a számos szektorra jellemző ágazati szintű munkaerőhiány egyre nehezebb kihívásokkal szembesíti a vállalatvezetőket. Nincs mese, a mai munkaerőpiac sajátosságai teljesen más hozzáállást, sokkal nagyobb rugalmasságot követelnek meg a cégektől, mint korábban.

Azok a cégek tudnak ebből a helyzetből jól kijönni, akik először ismerik fel a helyzet komolyságát, és először állnak elő atipikus foglakoztatói megoldásokkal.

A rendezvény első, plenáris programja során tulajdonosok, vállalatvezetők, és ágazati szakértők, elemzők segítségével járjuk körbe a hazai és régiós munkaerőpiac helyzetét, és keresünk válaszokat arra, hogy HR szempontból mi is kell valójában a gazdasági növekedés, termelékenység fenntartásához, illetve a hatékonyság javításához.

Az első szekciót dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitja majd meg előadásával, majd Baja Sándor, a Randstad Hungary Kft. ügyvezető igazgatója feszegeti azt a kérdést prezentációjával, hogy meglátása szerint "Miért nincs munkaerőhiány Magyarországon?". Utána pedig kollégánk, Madár István, a Portfolio vezető elemzője ütközteti előadásában a magyar munkaerőpiacra vonatkozó hiedelmeket a valósággal.

Az esemény egyik legnagyobb érdeklődéssel várt programpontja természetesen ezúttal is az I. szekció vezérigazgatói kerekasztal-beszélgetése lesz. Főként, hogy a névsor összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottunk az ágazati sokszínűségre; így vendégeink teljesebb képet kaphatnak majd az egyes iparágakat egységesen, illetve sajátosan is érintő munkaerő-piaci kihívásokról. Nem titkolt célunk pedig az lesz a beszélgetés során, hogy áthidaljuk az információs szakadékot, ami gyakorta megfigyelhető a HR szakemberek és a stratégiai döntéshozók között

A vezérigazgatói beszélgetés résztvevői:

A még mindig bizonytalankodó, regisztráció előtt álló érdeklődőknek pedig érdemes áttekinteni a konferencia részletes programját is. Az egész napos rendezvényen ugyanis a HR-szakmát érintő legfontosabb kérdéseket járjuk majd körbe; előadások és panelbeszélgetések igazítják majd útba az érdeklődőket többek között a HR költség-tervezés, a digitalizált HR-megoldások, illetve a jövő munkahelye tematikák mentén.

Aki még mindig hezitálna, annak ajánljuk a konferencia adatlapján előadóink, beszélgetőpartnereink névsorát, hadd beszéljenek a nevek helyettünk.Forradalom dúl a munkaerőpiacon: mit lépnek az ágazati csúcsvezetők?Forradalom dúl a munkaerőpiacon: mit lépnek az ágazati csúcsvezetők?
brexit0923
weworkiroda2
EKB épület
Az építkezésekről csábítja át a munkásokat a konkurencia
nyugdíjas parlament
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
nyugdíjas parlament