Előfizetői tartalom

Durva drágulás Magyarországon - Szerinted is sokkal többe kerül a húsvéti bevásárlás, mint tavaly?

Portfolio
Talán mindenki számára érezhetően egyre jobban drágul az élet Magyarországon, az áremelkedés pedig az élelmiszereket fokozottan érinti. Joggal érezhetik sokan, hogy a húsvéti bevásárláskor a tavalyinál mélyebben a pénztárcájukba kell(ett) nyúlniuk. De mennyi is az annyi? Megnéztük néhány élelmiszer árának változását az elmúlt egy évben.

Sokan érezhetik azt, hogy az elmúlt évben sokkal gyorsabban emelkedtek a megélhetési költségek Magyarországon, miképp azt az elmúlt néhány évben megszokhatták. A megérzés nem alaptalan, a Központi Statisztikai Hivatal és a Magyar Nemzeti Bank márciusi inflációs mutatói egyaránt arról számoltak be, hogy a 4%-ot közelíti az éves áremelkedési ütem.Sőt, bizonyos termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés