Előfizetői tartalom

Hárompontos javaslatcsomaggal álltak elő az innovatív gyógyszergyártók

Portfolio
A magyarok egészségügyi adatai aggasztóak a szomszédos országok mutatóival összevetve. Ezért az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete hárompontos javaslatcsomagot tett le egy csütörtöki háttérbeszélgetésén az asztalra. Ennek értelmében a gyógyszerkassza 40 milliárd forintos megerősítésére, a gyógyszerbefogadások bürokratikus elemeinek lebontására, valamint a gyógyszeripart érintő különadók egészségügy érdekében történő felhasználására van szükség. Az innovatív gyártók rendre megfogalmaznak hasonló javaslatokat, azonban ezúttal van két pont, ahol hangsúlyeltolódás történt.

November 6-án Portfolio Private Health Forum. Hamarosan indul a jelentkezés, érdemes figyelemmel követni a Portfolio Konferencia oldalát!Aggasztó magyar adatokA születéskor várható élettartam nagy mértékben javult az elmúlt 50 évben, azonban régiós összevetésben aggasztóak a magyar adatok - kezdte előadását az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója.Beavatkozásra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái