Előfizetői tartalom

Aki ezt nem lépi meg, az hamar elbukik a kiélezett versenyben

Portfolio
A vállalatok versenyképességét alapvetően átformáló digitális korszak már elkezdődött, a cégvezetők, stratégiai döntéshozók, és természetesen a HR-szakemberek választási lehetősége pedig mindössze annyi: nyertesként vagy vesztesként kerülnek-e ki a forradalomból? A Portfolio május 23-i HR Revolution 2019 konferenciáján profi szakemberek segítenek majd eligazodni a professzionális és automatizált vállalatirányítási módszerek között, amelyek egyre inkább előtérbe kerülnek a IV. ipari forradalom hajnalán. Előre szólunk, a digitalizáció és a robotizáció nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, ezen megoldások költséghatékony integrálása ugyanis a KKV-szektor képviselőinek is prioritás.

Május 23-án a Portfolio első alkalommal rendezi meg a HR Revolution 2019 konferenciát. Miért most? Mert a probléma lassan kritikus méreteket ölt és alapjaiban veszélyezteti a hazai vállalatok versenyképességét. A gazdasági környezet alakulása, illetve a számos szektorra jellemző ágazati szintű munkaerőhiány, illetve a minden ágazatot átható digitalizáció és robotizáció...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái