Előfizetői tartalom

Visszahívták a gyerekeknek szánt müzlit és kekszet

MTI
Vállalati önellenőrzés során idegen anyagot, almakocsányt találtak egy osztrák előállítású almaporban, amelyet csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt müzlik, kekszek készítéséhez használtak fel; az esetleg szennyezett termékekből a magyar Müller üzletekbe is érkezett, a cég visszahívta a problémás élelmiszereket - tette közzé a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) internetes oldalán pénteken.

A visszahívás a 2019. október 11. és a 2019. november 2-i minőségmegőrzési idejű, 250 grammos Alnatura Bircher müzlit, valamint a 2019. szeptember 4-i minőségmegőrzési idejű, 125 grammos Alnatura müzlis kekszet érinti. A Nébih az európai uniós RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról. Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal felhívja a fogyasztók figyelmét, ha vásároltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés