Előfizetői tartalom

Robotkarral fognak műteni Szegeden

Portfolio
Világszínvonalú hibrid műtőt és hozzá kapcsolódó orvosi-, beteg és nővérszobákat, kiszolgáló helyiségeket alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban - jelentette be keddi tájékoztatóján az intézmény. Az idegsebészeti beavatkozások elvégzését szolgáló műtőkomplexumba Magyarország első robotkarral működő Siemens Healthineers ARTIS pheno berendezése kerül.

Portfolio Private Health Forum 2019 Hasonló innovatív eljárások bemutatásáról is szó lesz az idei Private Health Forum 2019 rendezvényen. Részletek itt: Információ és jelentkezés A komplex intervenciós eljárások és sebészeti beavatkozások iránti egyre növekvő igény a kombinált képalkotó és operációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés