Előfizetői tartalom

Újabb sztrájkok jöhetnek az autóiparban: lépni kell, ez a gyárak egyetlen esélye

Lát esély újabb sztrájkokra az autóiparban, de nem lepődne meg, hogy a történtek hatására a munkáltatók elé mennek a folyamatnak, és fű alatt megállapodnak az érdekképviseletekkel - mondta a Portfolio-nak adott interjújában Vég Ottó. A ManpowerGroup Hungary ügyvezetőjével az egyre fokozódó bérnyomásról, a munkavállalók igényváltozásából fakadó fluktuációról, és annak egészséges kezeléséről, a magyar tehetségek tömeges elvándorlásáról, illetve arról beszélgettünk, hogy a munkáltatói márka önmagában orvosolhatja-e a hazai munkaerőpiac problémáit.

Portfolio HR Revolution 2019 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio HR Revolution 2019 konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Portfolio: Gyakorlatilag a csapból is az ágazati szintű munkaerőhiány folyik. Az ön tapasztalatai szerint melyek azok a régiók, illetve szektorok, ahol már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés