Előfizetői tartalom

Még egy rossz hír jött ma Németországból

Portfolio
A vártnál nagyobbat esett és 4,5 éves mélypontra bukott májusban a legfontosabb német konjunktúra-mutató, az Ifo-index, mert a jelenlegi helyzetmegítélés alindexe lehúzta a felmérés főindexét. Amint egy másik cikkben beszámoltunk: az előzetes májusi feldolgozóipari bmi még tovább esett és a szolgáltató szektori bmi is süllyedt.

Kapcsolódó cikkünk2019.05.23Még mindig nagy a baj a német feldolgozóiparban (2.)Az áprilisi 99,2 pontról 97,9 pontra esett az Ifo-index májusban, noha a piaci szereplők csak 99,1 pontra ereszkedésre számítottak. A vártnál nagyobb esés azzal függ össze, hogy a jelenlegi gazdasági környezet, a kereskedelmi háború hatásai miatt fokozottan aggódnak az üzleti döntéshozók, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés