Előfizetői tartalom

Új akciótervet lengetett be Orbán Viktor a parlamentben

Portfolio
Miközben az idei első negyedévben az egyik leggyorsabban nőtt a magyar gazdaság az egész Európai Unióban, az EU teljesítménye "már kevésbé rózsás", ezért a 2%-pontos növekedési többletünk fenntartása érdekében hamarosan új gazdaságvédelmi akciótervet terjeszt a parlament elé a kormány - jelezte a már régóta lebegtetett tervet mai parlamenti felszólalásában Orbán Viktor.

A kormányfő szerint a magyar gazdaság eredményeit meg kell védeni, és minden évben meg is kell haladni az európai növekedést. Reális célnak nevezte az EU átlagát 2 százalékponttal meghaladó bővülés elérését. A gazdaságvédelmi akciótervet már hónapok óta lebegteti a kormány, hiszen tavasszal már Varga Mihály pénzügyminiszter is jelezte ennek előkészítését, aztán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés