Előfizetői tartalom

Mire jó a kormány új programja? Gyorsértékelés

Portfolio
Varga Mihály pénzügyminiszter a csütörtöki kormányinfón ismertette azokat az intézkedéseket, amelyeket a kormány a gazdaságvédelmi akcióterv keretében hajt végre. A 13+1 pontban felsorolt lépések több területet céloznak meg, jó irányba mutatnak, hiszen javítják a vállalkozások működési környezetét, ám ettől még nem kell azt várni, hogy megoldják a hosszabb távú növekedési kihívásokat.

Az első benyomásaink a programról: A csomag összességében nem okozott nagy meglepetést. Vagy már korábban döntés született róla (járulékcsökkentés, lakossági állampapír), vagy már létező intézkedések meghosszabbítása (lakásépítési kedvezmény, részlegesen), illetve illeszkedik a kormányzat korábbi törekvéseihez és esetleg már célzások is elhangzottak a témával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés