Előfizetői tartalom

Putyin panaszkodik a rossz amerikai-orosz viszony miatt

MTI
Oroszország és az Egyesült Államok viszonya egyre rosszabb, de Moszkva arra számít, hogy a G20 csoport oszakai csúcstalálkozóján, mások mellett az amerikaiak közreműködésével, sikerül majd megoldást találni a világgazdaság problémáira - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a FÁK-országokban fogható Mir tévécsatornán csütörtökön sugárzott interjújában.

Putyin, aki abból az alkalomból nyilatkozott, hogy Kirgizisztánban részt vesz a Sanghaji Együttműködési Szervezet csütörtökön kezdődő csúcstalálkozóján, felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszország és Kína együttműködése példátlanul magas szintre jutott. "Jelentősen hozzájárulunk (Moszkva és Peking) az általános békéhez és biztonsághoz. És nemcsak abban a régióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés