Előfizetői tartalom

"A Corvinusról kerüljön ki az első magyar Nobel-díjas közgazdász"

Portfolio
Anthony Radev lesz a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke - jelentette be Hernádi Zsolt, az egyetem fenntartói jogait gyakorló Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriumának az elnöke. Hernádi szerint az egyetem átalakulása jelesre vizsgázott, de elismerte, hogy gyorsan kellett végrehajtani a folyamatokat. Lánczi András, az egyetem rektora hangsúlyozta: szükség volt az átalakításra, mert még jobb egyetemet kell létrehozni, hogy a Corvinusról kerüljön ki az első magyar Nobel-díjas közgazdász.

A több mint 70 éves egyetemünk megújulás alatt áll, és most történelmi pillanatban vagyunk, ami július 1-jén fog bekövetkezni - mondta el Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora az egyetemen tartott előadásában, aki a dolgozók előtt ismertette a terveket és a célokat. Ettől az időponttól az egyetem elhagyja az állami szférát és egy alapítvány fogja az egyetemet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés