Előfizetői tartalom

Vigyázz: lezárják az M5-ös autópálya fel- és lehajtóit Kecskemétnél!

Portfolio
Megkezdődik az M5 autópálya és az 54. sz. főút csomópontjainak átépítése, ezért 2019. július 18-tól forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők, ami azt jelenti, hogy az autópálya fel- és lehajtó ágait lezárják - hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. Ahogy a közlemény címében fogalmaz az állami cég: turbó körforgalmak épülnek a két út találkozásánál.

A közlemény szerint jó ütemben halad az 54. sz. főút kapacitásbővítése, 2019. júliusában megkezdődik az M5 autópálya "91 - Kecskemét dél" kijáratánál az 54. sz. főúttal alkotott csomópontok átépítése. A jelenlegi csomópontok turbó körforgalmakká épülnek át. A beruházás eredményeként, várhatóan 2020 II. negyedévétől jelentős mértékben javul Kecskemét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés