Előfizetői tartalom

Nem nyugszik Kim Dzsung Un: újabb két rakétát lőttek ki

MTI
Észak-Korea két azonosítatlan rakétát lőtt fel csütörtökön az ország keleti partvidékén lévő Vonszan város térségéből - közölte a dél-koreai hadsereg egyesített vezérkari bizottsága. Korea-szakértők szerint az újabb rakétakísérlettel Phenjan a folytatódó amerikai-dél-koreai hadgyakorlatok miatti felháborodását fejezte ki.

A dél-koreai vezérkar közleménye szerint a helyi idő szerint hajnalban indított rakéták mintegy 430 kilométerre repültek el az ország Keleti-tengere (a Japán-tenger) felett. Tokiói kormányforrások szerint mindazonáltal nem érték el Japán kizárólagos gazdasági övezetét, és nem jelentettek veszélyt a szigetország nemzetbiztonságára.Észak-Korea nyilvánvalóan elégedetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés