Előfizetői tartalom

10 méregdrága turistaparadicsom, ahol a gatyád is rámehet a nyaralásra

Portfolio
Ha kifejezetten egzotikus helyre vágyunk és netán van a nyaralásra elfekvőben pár (tíz-)millió forintunk, érdemes lehet célba venni valamelyik csendes-óceáni szigetcsoportot vagy éppen a Bahamákat, hiszen potom 16 millió forintnyi napi összegért akár egy komplett szigetet is kibérelhetünk, ahol zavartalanul jakuzzizhatjuk végig a nyaralást egy tengerparton. Megnéztünk tizet a világ legdrágább turistacéljai közül.

1. oldal. Fidzsi-szigetekFotó: ShutterstockA simán csak Fidzsiként is emlegetett szigetcsoport 332 szigetből áll, a Csendes-óceán kellős közepén található. Bár röpke pár tízezer forint / éj áron találunk lepukkantabb szállásokat a tengerparti paradicsom állami tulajdonú részein, a szigetcsoport legszebb szigetei magántulajdonban vannak, ahova a bejutás csillagászati összegeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés