Előfizetői tartalom

Ezrével nőhet a pozitív NAV-lista az őszi önkormányzati választás miatt

Portfolio
A választójogi törvény értelmében az önkormányzati és a helyi kisebbségi képviselőknek, valamint a polgármestereknek a megválasztásukat követő 30 napon belül kérelmezniük kell felvételüket a köztartozásmentesek NAV-os adatbázisába, így a most 173 ezer adófizetőt tartalmazó lista bővülhet - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből. Ez azért is aktuális, mert Áder János köztársasági elnök a minap kihirdette, hogy október 13-án lesznek az önkormányzati választások.

Kapcsolódó cikkünk2019.07.28Önkormányzati választás: már most itt van a menetrendA NAV 2009 februárja óta vezeti az úgynevezett köztartozásmentes adózói adatbázist, és az idei esztendő elején megközelítette a 180 ezret azoknak a száma, akikről az interneten elérhető adatbázis közhiteles módon tanúsította, hogy köztartozás nélkül tevékenykednek. Júniusra volt egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés