Előfizetői tartalom

Nagyon szép levelet kapott Trump, újra találkozhat az észak-koreai diktátorral

Portfolio
"Nagyon szép" három oldalas levelet kaptam csütörtökön Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőtől - ezzel büszkélkedett el pénteken újságíróknak Donald Trump. Az amerikai elnök egyúttal azt is előrevetítette, hogy a levél újabb személyes találkozóhoz vezethet, igaz ennek se az időzítését, se egyéb részleteit nem közölte egyelőre.

A két vezető közti pár héttel ezelőtti észak-koreai találkozó után az elmúlt két hétben sorozatosan arról érkeztek hírek, hogy az észak-koreaiak különféle rakétateszteket hajtottak végre. Egyes kilövések után Kim Dzsong Un azt is jelezte közleményben, hogy így tiltakozik az országa térségében végrehajtott amerikai-dél-koreai közös hadgyakorlat ellen és figyelmeztetésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés