Előfizetői tartalom

Brexit: "alkotmányos merénylet" Johnson terve, nagyon kiakadt a parlamenti elnök

Portfolio
Miután kiderült, hogy Boris Johnson brit kormányfő több mint egy hónapos kényszerszünetet akar elérni a brit parlamenti munkában, hogy a képviselők ne tudják megakadályozni a Brexittel kapcsolatos terveit, záporoznak az erős jelzővel illetett ellenzéki, sőt kormánypárti kommentárok, amelyek a demokrácia megcsúfolását, illetve alkotmányos merényletet emlegetnek.

Kapcsolódó cikkünk 2019.08.28 Brexit: megkérik a királynőt a brit parlament felfüggesztésére! (2.) Utóbbi kifejezést használta a parlament alsóházának kormánypárti (!) elnöke is, aki egyébként már korábban is azt mondta: kifejezetten rossz néven venné, ha Johnson úgy akarná leszerelni az ellene szövetkező képviselőket, hogy egyszerűen elnyújtja a parlamenti ülésszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés