Előfizetői tartalom

A Tesla blöfföl, mások kapkodnak - Egy magyar cég változtathatja meg az autózást

Az AImotive kamerás látásra és mesterséges intelligenciára épülő önvezető rendszere már számos nemzetközi és hazai befektető fantáziáját megmozgatta. Ezek a szereplők sok milliárd forinttal szálltak be a magyar tulajdonú startupba, amely a korábbi sikereken felbuzdulva most újabb tőkeemelésre készül. A friss pénzre szükség is van, a forrongó autóiparban ugyanis hatalmas csata zajlik, az egyes szereplők nem csak az idővel futnak versenyt, olyan termékeket kell tudniuk előállítani, amelyek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelnek. Részben ezekről, részben pedig az iparág legnagyobb kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk Kishonti Lászlóval, az AImotive alapító-vezérigazgatójával.

A jövő autóipari megoldásairól is szó lesz a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is! Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 INFÓJELENTKEZÉS 2018 januárjában az AImotive újabb sikeres tőkebevonást hajtott végre. Ennek keretében a hazai és a külföldi befektetők közel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái