Előfizetői tartalom

Észbe kapott a kormány: már nem támogatja a munkahelyteremtő beruházásokat

Portfolio
Kikerül az egyedi kormánydöntésen alapuló beruházási támogatások (EKD) feltételei közül a munkahelyteremtés  – jelentette be Szijjártó Péter. A kabinet nem szeretne több vendégmunkást, bár a munkaerőhiány még mindig nehézséget okoz a magyar gazdaság számára. A több milliós értékű munkahelyteremtéseket viszont a kormány megunta.

A külgazdasági és külügyminiszter azzal magyarázta ezt a lépést, hogy a magyar gazdaságpolitikát a magyar emberek munkájára kell alapozni. A mai körülmények között az ország legfeljebb 5 millió munkavállalóval számolhat – fogalmazott a miniszter.  A Népszava kérdésére a miniszter azt válaszolta, hogy a munkahelyek vendégmunkásokkal való feltöltését viszont a kabinet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés