FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Von der Leyen: külső és belső ellenségek is támadják Európát

MTI
Az Európai Unióról (EU) szóló szerződésben megnevezett közös értékek jelentik az európai életmódot, és ezt az életmódot külső és belső támadások ellen is meg kell védeni - fejtette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke egy hétfőn ismertetett írásában, amelyben állást foglalt az "európai életmód védelméért" felelős bizottsági tárca elnevezése körüli vitában.

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa a Die Welt című német lapban közölt vendégkommentárban üdvözölte a tervezett elnevezésről szóló vitát, kiemelve, hogy az alkalmat ad a fogalom pontos meghatározására. Mint írta, számára egyes egyedül az EU-ról szóló szerződés második cikkében foglaltak jelentik az európai életmódot. Idézte a szerződés szövegét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés