Előfizetői tartalom

Hatalmas autóipar sztori bukott ki: pár hónap és új helyszínen kezdődhet elektromosautó-gyártás Magyarországon

A Fox Automotive Switzerland és a Phoenix Gold Resources bejelentette, hogy terveik szerint az új MIA kompakt elektromos autójuk gyártását Magyarországon kezdik meg. A magyarországi vállalatot már bejegyezték, az irányításával pedig egy, a hazai járműiparban is jól ismert szakembert, Philipp Ekkehardot bízták meg. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a Fox Automotive tájékoztatása, illetve piaci információink szerint az évi 12 ezer darabos gyártásra alkalmas üzem a komáromi ipari parkban kapott helyett.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 A Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján gyakorlati példákon keresztül ismerkedhet meg a legújabb ipari technológiák alkalmazásával. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Budapest Business Journal beszámolója szerint a Fox Automotive és a Phoenix Gold már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés