Előfizetői tartalom

Egyre kisebb a szakadék a magyar cégek és a multik között

Portfolio
A válság után jelentősen nőtt a foglalkoztatás Magyarországon, azonban a termelékenység bővülésére még várni kellett. Az elmúlt években azonban a munkatermelékenység átlagosan közel 2,5 százalékkal bővült, ami lényegében megfelel a régiós országok átlagának. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs jelentése szerint annak ellenére, hogy a kkv-k termelékenysége szintben közel harmada a nagyvállalatokénak, az elmúlt időszakban már elkezdődött a közeledés.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 A magyar kkv-k előtt álló kihívásokról lesz szó október 17-i rendezvényünkön. Még nem késő jelentkezni: Információ és jelentkezés A válságot követően a hazai gazdaságpolitika fókuszába a pénzügyi egyensúly megteremtése mellett az európai összehasonlításban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés