Előfizetői tartalom

Magyarországra érkezett a legnevesebb amerikai egyetem

Csiki Gergely
Hamarosan útnak indul a bostoni székhelyű Massachusetts Institute of Technology MIT Catalyst nevű programja Európában, melynek célja, hogy paradigmaváltást hozzon a kutatás megközelítésében, a jövő kutatóinak képzésében. Az egyik legnevesebb amerikai egyetem szakemberei által kidolgozott platformban Magyarországról a Debreceni Egyetem és a GE Healthcare kap stratégiai szerepet. Martha Gray, Ernest Lara, Enrique Shadah, az MIT szakemberei, valamint Ascsillán Endre, a GE Hungary alelnöke exkluzív interjú keretében mutatták be a Portfolio-nak a program részleteit. A beszélgetésből az is kiderül, hogy a bostoni székhelyű egyetem illetékesei kétnapos magyarországi látogatásuk során az innovációs és technológiai miniszterrel is tárgyaltak.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 Ascsillán Endre, a GE Hungary alelnöke ott lesz az október 17-i konferenciánkon. Információ és jelentkezés Kezdjük a legelején természetesen, hogy az olvasók is megértsék, mit keres egy MIT-program, nevezetesen az MIT Catalyst Európában, mi a célja? Martha...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái