PLYMOUTH, NH - SEPTEMBER 29:  Democratic presidential candidate, Sen. Bernie Sanders (I-VT) speaks at a campaign event at Plymouth State University on September 29, 2019 in Plymouth, New Hampshire.
Gazdaság

Kórházba került Trump egyik legnagyobb esélyű demokrata kihívója

Portfolio
MTI
Szívproblémákkal kórházban ápolják  Bernie Sanderst, a jövő évi amerikai elnökválasztás egyik demokrata párti elnökjelölt-aspiránsát - jelentette be a vermonti szenátor kampánya.

A 78 esztendős Sanderst kedden este egy kampányrendezvény előtt lett rosszul, és  miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott, kórházba szállították. Az orvosok a koszorúér elzáródását állapították meg, és még az éjjel megoperálták. A politikus kettős sztent-beültetésen esett át. A sztent a beszűkült ereket kitámasztó fémháló, amely megakadályozza az ér esetleges elzáródását.

Jeff Weaver, a szenátor kampánytanácsadója kedden délelőtt kiadott közleményében hangsúlyozta: Bernie Sanders "jó hangulatban van". Közölte egyúttal, hogy a politikus valamennyi programját átmenetileg törölték, Sanders a következő napokban pihen, de aztán folytatja kampányát a demokraták elnökjelöltségéért.

Bernie Sanders kedden a nevadai Las Vegasban egy, a fegyverkorlátozással foglalkozó fórumon vett volna részt, más demokrata párti elnökjelölt-aspiránsokkal.

Sanders mellett még a nagyobb demokrata-esélyesek között van Elisabeth Warren, illetve Joe Biden volt amerikai alelnök. Utóbbi személy és fia elleni nyomozásra buzdított Donald Trump amerikai elnök egy július 25-i telefonbeszélgetés során az ukrán elnököt és ebből a telefonbeszélgetésből kerekedett az a hatalmas botrány, ami miatt a demokrata párti képviselőházi vezető elindította az elnök alkotmányos felelősségrevonási eljárását, pontosabban az ahhoz szükséges képviselőházi bizottsági meghallgatásokat.

Címlapkép forrása: Scott Eisen/Getty Images

getty, budapest, panráma, buda, házak, légifotó,
Frankfurti tőzsde
kína vírus
cimlap_Orlen0129
gyárimunkásfactoryworkerdolgozógyár
forintdevizaárfolyam
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
gyárimunkásfactoryworkerdolgozógyár