Előfizetői tartalom

Még nagyobb bajba került Trump: bekérik a fontos telefonbeszélgetés összes iratát

Portfolio
|
MTI
A képviselőház bekéri a Fehér Háztól az ukrán elnökkel folytatott beszélgetés dokumentumait - jelentette be Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház demokrata párti elnöke szerdán. A finn államfővel tartott sajtótájékoztató közben Donald Trump reagált az új fejleményre és alaptalan vádaskodásnak nevezte az egészet, de persze megígérte, hogy együttműködik a képviselőházzal a vizsgálatok során.

Pelosi a képviselőház hírszerzési bizottságának vezetőjével, Adam Schiffel tartott közös sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy "nem okoz örömet" számára az elnök alkotmányos felmentési eljárását (impeachment) előkészítő vizsgálatok sora, s ezért a vizsgálatoknak szerinte nem szabad elhúzódniuk.            Közölte, hogy a demokrata többségű képviselőháznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés