Előfizetői tartalom

Már látszik, kik lehetnek az autóipari forradalom nyertesei és vesztesei - Bajban van Magyarország?

Szandányi Levente
Javában zajlik a járműipari forradalom, amely elemi erővel zúzza szét a hagyományos autógyártás bő száz éves üzleti modelljét. Az elektromos- és önvezető autózás előretörésének, valamint az egyre gyorsabban terjedő járműmegosztásnak már látszanak az igazi nyertesei és vesztesei. A közlekedés új korszakában, amely gyorsabban köszönthet be, mint amire sokan számítanak, egyre kevesebb belsőégésű motorra, üzemanyagrendszerre, vagy éppen kipufogóra lesz szükség. Az elektromos hajtáslánc, a vezetéstámogató rendszerek és a különböző szenzorok piaca viszont hatalmas mértékben növekedhet az előttünk álló években. Ezek a változások kiemelten érintik majd Magyarországot is, hiszen a kormányzati szándékkal összhangban, az ágazat rendkívüli ütemben bővült az elmúlt évtizedben.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 A Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján gyakorlati példákon keresztül ismerkedhet meg a legújabb ipari technológiák alkalmazásával. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Lassan nem telik el nap anélkül, hogy ne hallanánk, vagy éppen olvasnánk arról, hogy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái