Előfizetői tartalom

Már látszik, kik lehetnek az autóipari forradalom nyertesei és vesztesei - Bajban van Magyarország?

Javában zajlik a járműipari forradalom, amely elemi erővel zúzza szét a hagyományos autógyártás bő száz éves üzleti modelljét. Az elektromos- és önvezető autózás előretörésének, valamint az egyre gyorsabban terjedő járműmegosztásnak már látszanak az igazi nyertesei és vesztesei. A közlekedés új korszakában, amely gyorsabban köszönthet be, mint amire sokan számítanak, egyre kevesebb belsőégésű motorra, üzemanyagrendszerre, vagy éppen kipufogóra lesz szükség. Az elektromos hajtáslánc, a vezetéstámogató rendszerek és a különböző szenzorok piaca viszont hatalmas mértékben növekedhet az előttünk álló években. Ezek a változások kiemelten érintik majd Magyarországot is, hiszen a kormányzati szándékkal összhangban, az ágazat rendkívüli ütemben bővült az elmúlt évtizedben.

A Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján gyakorlati példákon keresztül ismerkedhet meg a legújabb ipari technológiák alkalmazásával. Regisztráljon Ön is! Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 INFÓJELENTKEZÉS Lassan nem telik el nap anélkül, hogy ne hallanánk, vagy éppen olvasnánk arról...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái