Előfizetői tartalom

Öt új gyorstöltő állomást adott át az NKM

Portfolio
Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. 5 db új töltőállomást telepített Szombathelyen, a szombathelyi Önkormányzat számára. A töltőket az NKM Mobilitás Kft. az üzembe helyezést követően 5 évig teljes körűen üzemelteti. Az új töltőállomásokkal együtt már 40 db üzemben lévő Jedlik pályázatot elnyert töltő, valamint 112 db nyilvános töltő és 228 db nyilvános töltési pont áll az ügyfelek rendelkezésére – írja közleményében az NKM. 

Az újonnan telepített 2*22 kW-os Ensto gyorstöltők az alábbi helyszíneken találhatók Szombathelyen: MMIK parkoló, Ady tér Vasútállomás, Éhen Gyula tér Uránia udvar, Fő tér 24. Csónakozó-tó, Kenderesi utca Borostyán parkoló, Kisfaludy utca A Mobiliti töltőállomásain korábban megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés