Előfizetői tartalom

Öt milliárd forintos Városi Tőkealap segíti a vállalkozásokat Székesfehérváron

Portfolio
Öt milliárd forintos keretösszeggel tematikus vállalkozásfejlesztési alapot, Városi Tőkealapot indít az MFB Csoporthoz tartozó kis- és középvállalkozások tőkefinanszírozásával foglalkozó MFB Invest Zrt. Székesfehérváron. Az alapból a növekedési potenciállal rendelkező helyi vállalkozások kaphatnak tőkejuttatást ígéretes fejlesztési, beruházási terveik megvalósításához. Az Alap célkitűzése, hogy érdemben hozzájáruljon a térség gazdasági fejlődéséhez és a vállalkozásfejlesztési törekvésekhez.

A Városi Tőkealap döntően székesfehérvári és Fejér megyei székhelyű, növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások számára kíván növekedési lehetőséget biztosítani a tőkefinanszírozással. Az Alap segítségével helyi vállalkozók olyan ígéretes fejlesztési, beruházási lehetőségek megvalósításához kaphatnak tőkejuttatást, amely az üzleti megtérülésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés