Előfizetői tartalom

Drámai a helyzet a MÁV-nál, a Volánnál és a Postánál, levelet kapnak a tulajdonosok

Portfolio
Már a közszolgáltatás biztonságát is veszélyezteti a munkaerőhiány, ezért a bértárgyalások sürgős megkezdését, s mielőbbi béremelést szorgalmaz a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumának (KVKF) munkavállalói oldala. A MÁV-csoportnál, Volán-társaságoknál, vízi közműveknél és a Magyar Postánál tevékenykedő szakszervezetek napokon belül eljuttatják elvárásaikat a tulajdonosokhoz.

Közösen kezdeményezik a bértárgyalások megkezdését és sürgős béremelést a közszolgáltatásban dolgozók szakszervezetei annak érdekében, hogy garantálhassák a szolgáltatások biztonságát. Az ágazatban ugyanis drámai a létszámhiány, ezért veszélybe kerülhet a zavartalan működés. Erre a súlyos problémára a tizenhat szervezet – szakmai szövetségek, érdekképviseletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés