Előfizetői tartalom

Trump küldheti padlóra a magyar gazdaságot – Nálunk is jön a recesszió?

Lassan a magyar gazdaságon is látszanak a nyugat-európai lassulás jelei, és a következő hónapokban a helyzet tovább romolhat. Elképzelhető, hogy a magyar gazdaság is recesszióba csúszik a következő negyedévekben? Mi kellene ehhez? Milyen további kockázatok leselkednek ránk? A jelenlegi 5 százalékos gazdasági növekedést látva elsőre nehezen elképzelhető a recesszió, de "meredekebb" forgatókönyvek mellett akár be is következhet.

Budapest Economic Forum 2019 A világgazdaság és a magyar növekedés kilátásairól is szó lesz a Budapest Economic Forum konferencián október 16-án. Információ és jelentkezés A németek már a recesszió szélén táncolnak Elsősorban a külső környezet romlása miatt lehet félteni egyre inkább a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés