Előfizetői tartalom

Az idei év nagy slágere a Bosszúállók: Végjáték – Jön-e még idén olyan film, ami letaszítja a trónról?

Portfolio
Nem alakult túl jól a nyári szezon az amerikai mozikban, sőt, augusztusi adatok szerint hat százalékkal kevesebb volt az észak-amerikai mozis bevétel, mint a tavalyi év azonos időszakában, dacára annak, hogy olyan sikerfilmeket mutattak be, mint a Bosszúállok: Végjáték, Az oroszlánkirály vagy a Toy Story 4. Kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a magyar mozikban, hogyan alakultak a jegyeladások, és mit vár a filmes szakma az őszi-téli bemutatóktól.

Miközben a mozikban idén világszerte olyan sikerfilmeket mutattak be, mint a Bosszúállók: Végjáték (ami az Egyesült Államokban a filmbevételeket nyilvántartó Box Office Mojo szerint jelenleg 858 millió dolláros bevételnél jár, világszerte pedig 2,8 milliárd dollár értékben adtak el rá jegyet) vagy Az oroszlánkirály, az amerikai mozik bevételei mégis alacsonyabbak, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés