Előfizetői tartalom

Fegyverembargóval sújtja az EU Törökországot

Portfolio
Az EU28-ak külügyminiszterei hétfőn Luxembourgban egységesen elítélték az Észak-Szíriában indított török katonai akciót és megfogadták, hogy nem szállítanak több fegyvert Törökországnak. Az EU rövidesen szankciókkal sújtja azokat a természetes és jogi személyeket, akiknek közük van a Ciprus partjainak közelében folyó illegális török próbafúrásokhoz - írja a Bruxinfo.

z EU-tagállamok külügyminiszterei hétfőn nyilatkozatban ítélték el az Észak-Szíriában indított török katonai akciót, ami megítélésük szerint komolyan aláássa az egész térség stabilitását és biztonságát, és veszélybe sodorja azokat az eredményeket, amelyeket a Daesh ellen létrejött nemzetközi koalíció eddig elért a terrorszervezet megsemmisítésében. A külügyminiszterek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés