Előfizetői tartalom

Erdogan: emberek tömegei fognak elindulni Európa felé

MTI
Törökország elérte a teljesítőképessége határait az országban tartózkodó menekültek ellátásában, a nemzetközi közösség nem reagált a korábbi figyelmeztetésekre, ezért Ankara megpróbálja megteremteni a hazatérés feltételeit Északkelet-Szíriában - írta Recep Tayyip Erdogan török elnök a The Wall Street Journalben (WSJ) kedden megjelent véleménycikkében.

Az amerikai napilap online felületén közzétett írásban Erdogan rámutatott, hogy országa a szíriai polgárháború 2011-es kezdete óta mintegy 3,6 millió menekültet fogadott be, akiknek az ellátása 40 milliárd dollárba került eddig, és ehhez közel sem kaptak elegendő támogatást. Kiemelte, már többször figyelmeztettek, hogy nemzetközi pénzügyi segítség nélkül nem fogják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés