Előfizetői tartalom

Recessziót jósol a sztárközgazdász, mégis optimista

Portfolio
Harminc éves tapasztalatommal optimista vagyok, de csak egy okból: ennél sokkal rosszabb már nem lehet – mondta Steen Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza szerdán a Budapest Economic Forum konferencián tartott előadása végén. Előtte a szakember borús jövőképet vázolt fel a világ számára, szerinte a recesszió a küszöbön van, a kereskedelmi háború pedig egyhamar nem ér majd véget.

Bátor vállalás a Portfoliotól egy olyan embert meghívni, aki az elmúlt öt recesszióból kettőt megjósolt. Biztos azt várják tőlem, hogy most is hasonlót mondjak  - kezdte előadását Steen Jakobsen a Budapest Economic Forum konferencián. A Saxo Bank vezető közgazdásza ezt követően a világgazdaság kilátásairól, illetve az előttünk álló kihívásokról beszélt. „Egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés