Előfizetői tartalom

Túl van a nehezén a világ? Könnyen jöhet egy fellélegzés

Portfolio
Van arra esély, hogy már láttuk a legrosszabbat a feldolgozóiparban és a kereskedelmi háborúban, nem kellene jelentős pozitív változás ahhoz, hogy javulást lássunk – értettek egyet a szakértők szerdán a Budapest Economic Forum panelbeszélgetésében. Abban viszont ellentétesek voltak az álláspontok, mennyire lehet gyors innen a javulás.

Az utóbbi napok hírei alapján csökkentek a no-deal Brexit esélyei, a feldolgozóiparra építő gazdaságok viszont továbbra is lassulással nézhetnek szembe – mondta a Budapest Economic Forum panelbeszélgetésében Pasquale Diana, a Morgan Stanley korábbi régiós szakértője. A közgazdász szeriont könnyen lehet, hogy a legrosszabbat már láttuk a kereskedelmi háborúban és a feldolgozóiparban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés