Előfizetői tartalom

Hiperugrás az érett cégeknél? - Jól jöhetnek az Exim alapjai

Portfolio
Azoknak az érett cégeknek, amelyeknek nagyobb összegű tőkefinanszírozásra van szüksége, vagy az exportpiaci jelenlétüket szeretnék megerősíteni, azaz egyfajta hiperugrást szeretnének megvalósítani, mindenképpen érdemes gondolniuk az Exim tőkebefektetési alapjaira – hívta fel a figyelmet a mai Hiventures-Portfolio közös konferencián Jákli Gergely, az Exim elnök-vezérigazgatója.

A bank vezetője előadásában rámutatott arra, hogy nagyon széles az általuk kínált termékpaletta és az a fő céljuk, hogy az érett cégek hiperugrását (szintugrását) tudják támogatni, amikor arra szükség van. Ez két főbb esetben válhat szükségessé: egyrészt akkor, amikor a cég az itthoni működéséhez nagyobb összegű tőkefinanszírozást szeretne kapni, másrészt akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés