Előfizetői tartalom

Nagyon veszik most a magángépeket, de ez nem tart már soká

Portfolio
Beindultak a magángép-vásárlások, idén és jövőre is növekedhetnek az eladások a Honeywell legfrissebb felmérése szerint. Azonban még mindig csak a fele a volumen a 2008-as válságot megelőző csúcshoz képest és valószínűleg nem sokáig tart a lendület, ugyanis a Brexit, a globális gazdasági lassulás és a geopolitikai kockázatok nagy bizonytalanságot jelentenek.

Felpörgött a magángépek kereslete, idén 9 százalékkal emelkedhetnek az eladások 690 darabra, jövőre pedig 740 darabot adhatnak el a világban, ami 7 százalékos növekedésnek felel meg a Honeywell becslései szerint. Nagy az igény a gyorsabb, nagyobb hatótávolságú gépekre, valamint az innovációk, amelyek üzemanyag-hatékonyabb, tágasabb, csendesebb, technológiákkal jobban felszerelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés