Előfizetői tartalom

Leleplezték új terveiket a dinamikusan bővülő magánklinika alapítói

Az egyik legdinamikusabban fejlődő magánegészségügyi intézmény, az Emineo Magánkórház alapító-tulajdonosaival, Dr. Knoll Zsolttal és Dr. Börzsei-Knoll Veronikával a hazai privát szektor helyzetéről, jövőjéről és nehézségeiről beszélgettünk. Véleményük szerint a magánegészségügyi piac robbanásszerűen fejlődik, szakmai szabályozása, gazdasági feltételeinek megteremtése és fenntartása, illetve a tiszta piaci viszonyok kialakítása a következő két év legnagyobb kihívása.

Portfolio Private Health Forum 2019 Börzsei-Knoll Veronika ott lesz a Portfolio Private Health Forum november 6-i konferenciájának első panelbeszélgetésében, ahol a magánintézmények vezérei fejtik ki véleményüket. Információ és jelentkezés Bővül, alakul a magánegészségügyi szolgáltatók piaca, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés