Előfizetői tartalom

Miről beszélget Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor?

Portfolio
Október 29-én Szergej Lavrov orosz külügyminiszter látogat Magyarországra, majd október 30-án Vlagyimir Putyin Oroszország elnöke is Budapestre érkezik. Orbán Viktor miniszterelnök – az előzetes tájékoztatások alapján – Magyarország jövőbeni gázellátásáról, a paksi atomerő bővítéséről, valamint klímaügyekről is tárgyalhat Putyinnal – írja az InfoStart. A fővárosban több helyen is terelés és forgalomkorlátozás várható október 30-ig.

Legutoljára Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tárgyalt szeptemberben az orosz külügyminiszterrel, Szergej Lavrovval. A New York-i találkozáson megerősítették, hogy a két ország vezetője fontos gazdasági, szociális biztonsági és sporttal kapcsolatos megállapodást fog aláírni az október 30-i budapesti látogatáskor. Idén még nem találkozott a két államfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés